چگونه یک کسب و کار آموزشی راه اندازی کنیم؟

ما به عنوان مدرس، طبیعتاً ایده های زیادی در مورد اینکه چطور می تونیم زندگی افراد دیگر رو بهبود ببخشیم، داریم. ما در مرکز مشاوره و کوچینگ مسیر به شما کمک می کنیم تا بر اساس مهارت و ایده های خود همچنین با طراحی نقشه راه آموزش و بازاریابی محصولات و موسسات آموزشی بتوانید یک کسب و کار آموزشی را بدون دغدغه راه اندازی کنید.

اما چه زمانی و چطور می تونیم در خصوص این خواسته ها و ایده هایمان قدم برداشته و اقدام کنیم؟

وقتی این جسارت در ما وجود داره که در مورد خلق آینده ای بهتر رویا پردازی کنیم. در حقیقت اولین قدم ها را برای خلق این رویا و شکل گیری این تغییر برداشته ایم. به نظر من یک راه عالی و شرافتمندانه برای ایجاد تغییر و بهبود شرایط خود، جامعه و حتی جهان راه اندازی یک کسب و کار آموزشی است. حرکت از سوی صرفا مدرس بودن به سوی ایجاد یک کسب و کار آموزشی برای بسیاری از مدرسین، شاید کار سخت، دشوار و نشدنی باشه. اما در واقع اینطور نیست!

حتی اگر تجربه راه اندازی یک کسب و کار را نداشته باشید، احتمالا تخصص آموزشی منحصر به فرد و مهارتهای قابل انتقالی دارید که می توانید از آنها برای اینکار بصورت موفق استفاده کنید.

شما به راحتی می توانید دانش تجاری و کسب و کار را مانند هر دانش دیگری بیاموزید و یا از افراد متخصص در این حوزه مشاوره بگیرید. در هر صورت، برای راه‌اندازی یک کسب و کار آموزشی موفق، مهارت‌های تدریس، دانش در حوزه‌ای خاص، تحلیل بازار، برنامه‌ریزی مالی و مدیریت عمومی ضروری هستند. همچنین، بررسی بازار و نیازهای مشتریان پتانسیل، تعیین نیازمندی‌ها و تفکر خلاق نیز از اهمیت بالایی برخوردارند.

هنگام راه انداز یک کسب و کار آموزشی، تا می توانید شفاف باشید.

با جواب دادن به چهار سوال زیر شروع کنید. این سوالات و پاسخ هایی که به آنها می دهید به شما کمک می کند تا وضوح بیشتری داشته باشید و مسیر بهتری را برای ادامه فعالیتهایتان ایجاد کنید.

  1. با راه اندازی کسب و کار آموزشی می خواهید چه تغییری ایجاد کنید؟

  • آیا چیزی در مورد سیستم آموزشی وجود دارد که باید تغییر کند؟
  • آیا تجربه و یا ایده ای دارید که بهتر است دیگر مدرسان، معلمان و یا افراد جامعه از آن مطلع باشند؟
  • آیا رویکرد یا دانش خاصی دارید که بخواهید افراد بیشتری از آن استفاده کنند؟

به این فکر کنید که چه چیزی شما را برای راه اندازی یک کسب و کار آموزشی ترغیب می کند و می خواهید چه تغییری در دنیای آموزش مشاهده کنید.

چنانچه باید افکار خودتون رو سازماندهی کنید، جدولی مثل تصویر زیر ترسیم و ایده‌های خودتون رو بنویسید:

جدول فرصت ها

به خودتون اعتماد کنید و آنچه را که واقعاً می خواهید تغییر دهید کشف کنید.

اگر قصد دارید یک کسب و کار آموزشی راه اندازی کنید، می بایست تمرکزتان روی چیزی باشد که احساس می کنید می توانید و می خواهید انجامش دهید.

  1. راه اندازی کسب و کار آموزشی شما به چه کسی خدمت خواهد کرد؟

قراره برای چه کسی آینده بهتری بسازید؟

برای مثال شاید قصد داشته باشید نحوه تفکر دانش آموزان را در مورد ریاضی تغییر دهید، و یا شاید بخواهید روش های مراقبت از خود و روش های زندگی سالم رو به خانم های خانه دار ارائه کنید.

هر چه که هست، مشخص کنید که هنگام راه اندازی یک کسب و کار آموزشی به چه فرد یا افرادی خدمت خواهید کرد و مشتریان ایده آل شما چه کسانی خواهند بود.

رشد یک کسب و کار آموزشی در واقع به میزان کمکی که به دیگران می کنه بستگی داره.

وقتی دریافتید که به چه افرادی خدمت خواهید کرد، یک قدم جلوتر رفته و با آن افراد صحبت کنید.

از طریق ایجاد رابطه و صحبت با آن افراد، سعی کنید بفهمید که آموزش های شما چه مشکلاتی را می تواند برای آنها حل کند؟

چه تغییری می توانید برای این افراد ایجاد کنید؟

چگونه این تغییر را انجام می دهید؟

  1. برای راه اندازی کسب و کار آموزشی چه قدم های کوچکی می توانید بردارید؟

می دونی کلید راه اندازی کسب و کار آموزشی چیه؟

شروع کنید! اقدام کنید!

فقط یکی پس از دیگری قدم های کوچک بردارید. نکته مهم و زیبای داستان اینه که از طریق اقدام، می تونید چیزهای زیادی یاد بگیرید.

به خودتون و ایده هایی که در سر دارید اعتماد کنید. یک قدم به جلو بردارید.

همانطور که قدم به قدم به سمت اهداف خودتون حرکت می کنید، در مورد اینکه چه چیزی باید اضافه بشه، و یا اینکه چه تغییری باید بوجود بیارید فکر کنید.

در طول مسیر راه اندازی کسب و کارهای آموزشی داده ها، اطلاعات و تجربیات جدیدی بدست خواهید آورد. آنها را جمع آوری کنید تا به طور مستمر کسب و کار خود را در صورت نیاز بهبود بخشید.

وقتی همه چیز را فرصتی برای یادگیری و رشد می‌بینید، تلاش کردن برای اتفاقات جدید و حتی چالش های سخت، راحت‌تر و شادتر خواهد بود.

  1. برای ایجاد شغل آموزشی چه چیزی را باید یاد بگیرید؟

وقتی سالها پیش اولین کسب و کار خودم رو شروع کردم، اطلاعاتم در خصوص کسب و کار بسیار بسیار کم و ناچیز بود. اما شروع کردم و طی این سالها خیلی چیزها آموختم و تجربه کردم.

تمام تجربیاتی که در طول مسیر خواهید داشت و تمام چیزهایی که یاد خواهید گرفت، به شما در سفری که شروع کردید کمک خواهد کرد.

تجربه لازمه یک کسب و کار است و به نوعی جذابیت راه اندازی یک کسب و کار رویارویی با چالش هایی است که شما رو بزرگ و بزرگ تر می کنه. اما قرار نیست همه مسائل را تجربه کنیم.

شروع و رشد یک کسب و کار، چالش ها و اشتباهات جدیدی را در بر خواهد داشت. مسائل بی شماری هست که باید یاد بگیریم. آموزش ببینید، یاد بگیرید و از تجربه دیگران به سود خود استفاده کنید. همیشه چیزی برای آموختن هست و همیشه کسی هست که بتونه چیز جدیدی به ما آموزش بده. شاید اون چیز جدید مانع از بروز یک فاجعه بشه.

احساس می کنید آماده اید رویای خود را به واقعیت تبدیل کنید؟ واقعا هیچ زمانی بهتر از زمان حال برای شروع نیست.

کلید واقعی در دستان خود شماست، شروع کنید، اقدام کنید و پیش بروید.

راه اندازی انواع کسب و کارهای آموزشی

کسب و کارهای آموزشی بسیار متنوع هستند و در انواع حوزه‌های آموزشی فرصت‌های زیادی را ارائه می‌دهند. در زیر، به برخی از کسب و کارهای آموزشی معمول اشاره می نماییم:

  1. مدرسه یا موسسه آموزشی: ایجاد یک مدرسه یا موسسه آموزشی می‌تواند یک کسب و کار پرطرفدار در حوزه آموزش باشد. شما می‌توانید در زمینه‌های مختلف مانند آموزش پیش‌دبستانی، مدارس ابتدایی و متوسطه، آموزش زبان، آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و یا آموزش موسیقی فعالیت کنید.
  2. مربیگری و مشاوره: اگر تخصص و دانش خاصی در یک حوزه خاص دارید، می‌توانید به عنوان مربی یا مشاور فعالیت کنید. این شامل مربیگری شخصی، مشاوره تحصیلی و شغلی، مشاوره روانشناختی، مشاوره تغذیه و سلامت و سایر حوزه‌های مشاوره می‌شود.
  3. آموزش آنلاین: با روند رو به رشد آموزش آنلاین، می‌توانید یک کسب و کار آموزشی آنلاین راه‌اندازی کنید. می‌توانید با تولید و فروش دوره‌های آموزشی آنلاین، ارائه وبینارها و کلاس‌های آموزشی آنلاین، یا ایجاد یک پلتفرم آموزشی آنلاین درآمدزایی کنید.
  4. آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای: اگر تخصص و تجربه در یک حوزه فنی و حرفه‌ای خاص دارید، می‌توانید آموزش مهارت‌های مرتبط با آن حوزه را ارائه دهید. برخی از مثال‌ها شامل آموزش برنامه‌نویسی، طراحی وب، طراحی گرافیک، مهارت‌های رستوران‌داری، آموزش خیاطی و سایر صنایع دستی می‌شوند.
  5. آموزش زبان: آموزش زبان یکی از کسب و کارهای آموزشی پرطرفدار است. می‌توانید به عنوان مدرس زبان فعالیت کنید و دوره‌های آموزشی زبان انگلیسی و سایر زبان‌ها را برگزار کنید.
  6. آموزش وتوسعه مهارت‌های فردی: می‌توانید در حوزه آموزش مهارت‌های شخصی و توسعه فردی فعالیت کنید. این شامل آموزش مهارت‌های رهبری، مهارت‌های ارتباطی، مدیریت زمان و استرس، تفکر انتقادی و سایر مهارت‌های مشابه است.
  7. آموزش والدین: می‌توانید برای والدین دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی برگزار کنید که در آنها به آنها نکات و تکنیک‌های مربوط به تربیت و پرورش فرزندان خود را آموزش دهید.
  8. کسب و کار فرهنگی: در صورت داشتن علاقه و تخصص در حوزه فرهنگ، می‌توانید یک کسب و کار آموزشی فرهنگی راه‌اندازی کنید. این شامل آموزش موسیقی، نقاشی، هنرهای نمایشی، آموزش تئاتر و سینما، آموزش معماری و سایر حوزه‌های مشابه است.
  9. پیش‌دبستانی و مهدکودک: ایجاد یک مهدکودک یا پیش‌دبستانی نیز می‌تواند یک کسب و کار آموزشی موفق باشد. در این حوزه، می‌توانید فضای آموزشی مناسب برای کودکان را فراهم کنید و فعالیت‌های آموزشی، بازی و سرگرمی برگزار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *